Personlig træning

Hos Anytime Gym, er der altid mulighed, for at få en personlig træner, hvis du har et specifikt mål eller vil have et ekstra skub i den rigtige retning.

Vi har derfor, ansat et udvalg af yderst kompetente og ikke mindst, erfarende personlige trænere, kostvejleder og diætister, så du har lidt at vælge imellem. 

Mange har rigtig nemt ved at gå på kompromis med sig selv og et vægttab eller en vægtforøgelse er oftest en svær kamp, når man står på helt egne ben.

Derfor er det en rigtig god ide, at få hjælp fra en af vores tre personlige trænere, der næsten alle har over 10 års træningserfaring og ikke mindst mange års erfaring med personlig træning og gode præferencer bag sig. 

Vi står klar til at hjælpe alle typer. Hvad enten du går med en drøm om at smide en masse kilo eller vil stå på scenen til et af de populære stævner. Der er trænere til ethvert formål.

Trænerteamet består af disse tre trænere:

Abdel Hikmat:

Certificeret kostvejleder, coach og personlig træner.

  • Grundlægger af Anytime Gym
  • Grundlægger af Team Elite Squad
  • Har bl.a. været i træningsmagasinet “Træn” for sine præstationer med en testperson der klarede det så godt at der kom en artikel om det.
  • Har styrketrænet i 10 år og stiller selv op til konkurrencer i Bodybuilding. Findes også på facebook under siden: Abdel Rahman 
  • Hjemmeside: www.abdelfitness.dk

Bemanding

Mandag15.00 - 18.00
Tirsdag12.00 - 18.00
Onsdag15.00 - 19.00
Torsdag15.00 - 19.00
Fredag15.00 - 19.00
Lørdag12.00 - 16.00
SøndagIngen bemanding